veritabanında bi gariplik farkettim, beraber inceleyelim mi karşim diyin
Kayıt ettirdiğiniz bota/veriye bir şekilde erişimi varsa geriye dönük herhangi bir şeyi unutmuş gibi yapıp o loglardan bakıp bulmasını isteyin
Bu sistemin 24 saat her veriyi kayıt ettiğini belirtin bunu isterken, eşek değilse anlar herhalde
Tesadüfen böyle bir ödeme gördüm , ödeme hemen ardından silindi. Site de sorun var istersen baktıralım , belki günlük ciromuzu etkiliyordur
gozunuze carpan anormaligo soyleyiniz. sen de farkinda misin bir problem var gibi mesela. eger yok ben gormedim derse o zaman bot yazilimla inceleme yapacaginizi soyleyiniz. yine piskinlik yaparsa ve calmaya devam ederse bot ile yakaladiginiz kanitlari sunarsiniz. veya bundan sonra bot incelemesine takilirim diye cekinip yapmaz. sorun cozulur.
Aslında verileri silince veritabanında id aralıklarından fark edebileceğimi bilecek kadar yazılımdan anlıyor fakat devamlı "bu iş olmasa intihar ederdim 2 çocuğum bu sayede babasız kalmıyor" gibi alttan alttan göz yummam için vicdan oyunları yapıyor o yüzden söylemekten rahatsız oluyordum fakat sanırım direkt olarak söyleyeceğim