İyi forumlar kendisiyle farklı bir forumda tanışıp yüz yüze de görüştüğüm bir müşterim ile uzun zamandır smm/paket satış sektöründe satış ortaklığı yapıyoruz anlaşmamız karşılığı cloaker ve ads hesaplarını ben karşılıyorum onun yaptığı ise müşterilerle ilgilenmek, karı %50 olarak bölüşerek devam ediyorduk fakat son zamanlarda bir kaç kere gözüme panele düşen hiç bir havalenin satışa dönüşmediği , otomatik ödemelerin neredeyse yarısının kısa bir süre sonra kaybolduğu takılmaya başladı bu nedenle basit bir bot ile 2 gün boyunca 5 dakikada bir verileri kayıt ettirmeye başladım sonuç olarak 100 lira üstü satışların neredeyse tamamı kısa bir süre sonra veritabanından komple siliniyor, şimdi içim içimi yiyor bir şey demek istiyorum fakat o çalarken utanmıyor ama ben çaldığını söylemeye utanıyorum.

Günlerdir ne doğru düzgün yazdıklarına cevap veriyorum ne de bir problem yaşadığında çözüme kavuşturmasına yardımcı oluyorum fakat yine de anlamıyor sizce nasıl bir tavır ile ona çaldığını söylemeden anladığımı fark ettirebilirim.