Kardeşim öncelikle Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin ancak ağır saçmalamışsın. Acele gitmekle trafiği alt üst etmek arasında fark var. Senin burada kızman gereken "dört tekerliler" değil patronun. Aktif sürücü olan hemen herkes sürekli bu motosikletlilerin "aceleci", "kuralsız" davranışlarına denk geliyor trafikte. Daha dün motosikletlinin biri bi anda araçların arasından daldı yola da kaldırıma kırıp adamı altıma almadım. Ekmek parası eyvallah ama sen ekmek parası kazanacaksın diye kimsenin sürüşünü tehlikeye atamazsın. Bu bir bahane değil.
Kesinlikle kuryelerde hız konusuna bir düzenleme getirilmesi lazım haklısın, iki dürüm kimsenin hayatından önemli değil. Ve bence motosiklet diye küçümseyip şeridindeki adamı sıkıştıranların da ehliyeti elinden alınmalı bunda da haklısın. Ama haklı olmadığın o kadar çok yer var ki. Patronun sana kızması senin benim sürüşümü tehlikeye atıp benim kaza yapmama sebep olmanı suç olmaktan çıkarmıyor.
Şimdi sen motosiklet kullanmadığın için benim saçmaladığımı düşünüyorsun. Sen eğer aktif günde 12 saat bu işi yapsan beana hak verecek destekleyeceksin. Şöyle yapalım bir gün 12 saat arkanda bilmem kaç litre kutusu olan bir motosiklet ile şehir trafiğine çık. Sonra gel ban deki sen saçmalıyorsun.
Sorarım sen patronuna laf geçirebiliyormusun? Bu yorumunda kaçış yorumu olmuş.
Patronlar daha fazla paket daha fazla paket bak mesela paket atalım diye artı pirim veriyorlar. Yolda öldüm sakat kaldım bir arabanın altında ezildim umurunda değil ki.