Bana yanlış anlamada masal anlatıyorsun trafikte en çok kazayı arabaların yaptığını sende biliyorsun. Ben ekmeğimi bu işten kazanıyorum. Vatandaş olarak koy tepkini kargon eline ulaşmayınca yada yemeğin soğuk gelince saldırıyorsunuz müşteri hizmetlerine. Hepsini yaşıyoruz. Banabi getir ymyrynda mı motorcu yolda ölmüş bence değil onlar para derdinde. Bana araba trafikte saygı duymuyor beni taşıt olarak bile saymıyor önce elindeki telefonu bırakacaksın araba sürerken. Hangi motorcu gördün bir eli direksiyonda bir eli telefonda. Sanki bir senin sizin telefonunuz var ya. Neyse bu uzayıp gider. Sen bana saygı göstermedikçe benden sana saygı bekleme trafikte iki iki dört. He çarparsın birine haklı yada haksız can alıyorsun daha sonuçta. Hem bu dünyanı yakar hemde öbür dünyanı.
Trafikte motorlu taşıt sayılarına bakarsan motorsiklet oranı bellidir haliyle kaza sayısındaki rakamlar buna orantılıdır..
Kaldı ki şehir içi kaza oranı motorsikletler için daha fazladır motor adedi az olmasına rağmen.
misal metro turizm kaza sayısı hep fazladır sebebi otobüs sayısı en fazla olan şirkettir.
Motorsikletli kurye kurala uysun önceliğiniz ve geçiş üstünlüğünüz yok bunu bilerek gidon başına geçin...
Sizde haksız olduğunuzu biliyorsunuz. Kandırmayın kendinizi
Kurallara uyun kul hakkına girmeyin bu kadar basit ekmeğinizi başkalarının hakkına girerek kazanmaya çalışmayın.
Kural tanımaz değil kurallara uyan çalışan olun Allah ekmeği helal kazanana daha çok verir..
Allah'a emanet