Merhaba arkadaşlar, Müşterileri ve yaptığımız işler için takip sistemi yaptırmak istiyorum. Kabaca aşağıdaki özelliklerin olması yeterli ancak daha gelişmiş birşey önerirseniz fikirlerinize açığım bununla ilgili fiyat teklifi verebilirseniz memnun olurum. Olmasını İstediğim Özellikler- Sistem modüller şeklinde çalışmalı yani sonradan bir şey eklemek istediğimizde üzerine eklenebilmeli.
- Müşteriler
2.1 Müşteri Listesi
2.2 Müşteri Ekle (ad soyad, firma adı, firma vd., firma vg numarası, irtibat no, mail, adres)
2.3 Müşteri Düzenle / Sil - Hizmetler ve Ürünler
3.1 Hizmet Listesi
3.2 Hizmet Ekle
3.3 Hizmet Düzenle / Sil
3.4 Ürün Listesi
3.5 Ürün Ekle
3.6 Ürün Düzenle / Sil - İş/Hizmet Takibi
4.1 Hizmet Yapılan Müşterilerin Listesi
4.1.1 Müşteri Takibi
4.1.1.1 İş Başlangıç Tarihi - İş Bitiş Tarihi - Kontrol Yapılacak Tarih - Verilen Cihazlar(çoklu Seçim yapılabilmeli) - Cihaz Adeti Seçimi (çoklu yapılabilmeli) - Yapılan Hizmetler - Müşteri Seçimi - Notlar - Tespit Bilgi Alanı - Başlangıç Ödemesi Alındımı(alındıysa yazıyla yazılacak) - İş Bitiminde Ödeme Alındı mı(alındıysa yazıyla yazılacak) - Cihaz tespit edilen ad soyad tc no alanı - Kullanıcı İşlemleri
5.1 Admin Listesi
5.2 Admin Ekle
5.3 Admin Düzenle / Sil
Birde panelde bugün bitecek işler alanı
(iş teslim tarihine göre) , yarın bitecek iş alanı(iş teslim tarihine göre), bu hafta yapılan iş tutar ekranı, son 30 gün yani bu ay yapılan iş total toplamı gibi bazı istatistikleri görmek istiyoruz.
Kısaca tanımlamam gerekirse; Bir müşteriye birden fazla hizmet tanımlayabilir ve bu hizmetlerin hepsi farklı fiyatlandırabiliriz. Hizmetin son günü hatırlatma Maili atılmalı bizim yönetici olarak belirttiğimiz maile: Sayın (müşteri adı) hizmeti sona ermişti teslim almaya gidiniz. diye mail gelmesi gerekiyor bize iş takibi açısından. Php (framework ile yapabilecekler dönsün lütfen) tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar iyi çalışmalar dilerim.
selamlar konumla özellikleri hemen hemen aynı diye paylaşmak istedim
https://www.r10.net/script-satisi/29...gun-fiyat.html
projemi inceleyebilirsiniz.