AGT Ve Aliexpress Hangisi daha hızlı sizce ?
Çoğu arkadaş ne alaka diyecek biri kurye biri alışveriş sitesi o zaman okuyun anlayacaksınız.
Evet arkadaşlar halime gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum.
Biraz olayı anlatım size Papara Card için başvurduk 1,5 ay önce Agt kuryeye verdi kart 1 aydır bana ulaşmadı işin komiği destekten yazım arayayım hep aynı şeyleri söylüyorlar ^^işte gerekli hızlandırmayı yaptık, yok dagıtıcı arkadaş evde bulamamış, yok 1 hafta içinde elime geçecekmiş vs. vs. klasik müşteri hizmetleri oyalamaları. Evde bulamadık diyorlar evden dışarı çıkan biri değilim. Yok aramşlar ulaşamamışlar diyorlar telefon çaldıktan 1 yada 2. sefer açıyorum. Keza aramalarım da da cevapsız arama varsa hemen dönüyorum. Bu işin Agt kurye tarafıydı.
Şimdi gelelim Aliexpress tarafına Çin'den ara ara ucuz ürünler alıyorum denk geldi karta başvurduğum dönemde bir ürün sipariş vermiştim 15 gün sonra da başka ürün sipariş verdim satıcılar Çin'deydi. Verdiğim siparişler ortalama 10 ile 20 gün arasında teslim edildi bana. Bu da Aliexpress tarafıydı.
Elin adamı Çin'den yolladığı 10 ile 20 gün içinde geliyor ama Türkiye den yollanan bir kart 45 gündür ortada yok. Aklıma şu geliyor biri işini önemsiyor biri çokta umurum da değil diyor. Diğer seçenek ise bu Agtnin personelleri yürüyerek dağıtıyor diyecem de yaya da gelse o kart bana çoktan varmıştı. Velhasılı ben papara yerinde olsam Aliexpress ile anlaşırdım dağıtımı adam çinden bu kadar sürede yolluyorsa heralde Türkiye için de günler belki de saatler içinde ulaştırır

Tabi bu işin komedi tarafı