yorum yapan ilk minnoş erkek benim sanırım
şimdi hocam ben bu soruyu ne için sordunuz tam anlamadım, meraktan mı yoksa siz de mi aynılarını kullanacaksınız? kendiniz de aynısını kullanacaksanız durun her cilt farklıdır, her cildin farklı bakımı vardır(ayrıyeten hassasiyet dereceleri de her insanın farklıdır)
kendim için yüzümde karma bir cilt yapısı var o yüzden çoğunlukla yağları temizleyen ürünler kullanıyorum;
sabah akşam niveanın yüz temizleme jelini kullanıyorum, yüzümdeki yağlı hissiyatı gideriyor ve daha canlı parlak bir görünüm yaratıyor fakat bazen yüzüm fazla kuruyor o zamanlar günde 1 defa kullanıyorum, sonrasında yüzümü güneş kremi veya doğal yağlar sürüyorum
sık sık yüzümde bir yorgunluk hissettiğim için peeling yapıyorum(marka hatırlamıyorum gratisten kömür içerikli bir peeling almıştım markası neutrogena sanırım) kremi elimle yedirip kabak lifli peeling süngeriyle ovuyorum hem ciltteki ölü deriyi alıyor hem gözenekleri temizliyor, daha canlı hissediyorum o yorgunluk gidiyor hemde sivilceleri önlemiş oluyoruz
ara sıra yağlanma olayı çığrından çıkarsa loreal parisin deniz yosunlu mavi kil yüz maskesini kullanıyorum çok narin bir şekilde yağı gideriyor ve kokusu da çok güzel, maskeden sonra oluşan iğrenç kil kokusu olmuyor yüzümde, sonrasında yine doğal yağlar ile yağlandırıp birkaç saat yüzümü ellemiyorum, o yağ iyiice emiyor sonrasında da akşamsa temiz bir yastıkta yatıyorum hiçbirşey olmuyor(doğal yağ kullandıktan sonra güneşe çıkmayı önermşiyorlar o yüzden genelde akşamları kullanıyorum)