Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar ,

Öncelikle geçmiş olsun. %99 savcılık tarafından süreç takipsizlik olarak da kapanabilir. Sizin şuan telaşlanmanız için çok erken bir süreç. Arabuluculuk devlet tarafından atanmakta yani bir şirket bakmaz . Mahkemeye taşınmadan her iki tarafından arzu / taleplerinin karşılanması için yapılmaktadır . Biz anlaşamadığımız için mahkeme tarihini bekliyoruz . Senin süreçte öncelikle savcılık karar verecek tahminim %90 ihtimalle sende takipsizlikle sonuçlanır. Ancak davacı taraf karara itiraz ederse bu sefer savcılık tarafından tekrar aranızda halletmeniz için arabulucuya yönlendirilir ve anlaşamazsanız süreç mahkemeye taşınır.

Yani daha yolun başındasın sakin ol %90 ihtimalle mahkeme sürecine taşınmadan savcılık tarafından kapanacaktır. ( Deneyimlerime göre şahsi görüşüm )
Şirketten kastım davayı açıp arabulucuk ile o kadar fiyat teklif eden film yapım şirketi.
Katılıyorum hocam dediklerinize ben gerekli ifadeyi düzgün bir şekilde kanıtlarla verdim tek korkum faturasız iş yapmak olduğu için üzerime yıkılması. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım.