Sen hayatı kişiselleştirerek yaşıyorsan benim ne suçum var. Eğer motorcu hızlı gidiyorsa ekmeğindedir de hızlı gidiyordur. Bu ülke Barkın gibi bir yiğidini motor kazasında kaybetti. Adam ekmeğinde sen bin motora şarıl şarıl yağmur yağarken gitsin arabanımı çalsın adam namusuyla para kazanıyor. Motorsiklet sürücülerine öncelik vermelisiniz. Yetişmesi lazım gereken evrak var ya. Kargon yetişecek. Aynı gün kargo almayı bekliyorsun. Yemeğinin sıcak gelmesini istiyorsun. Nasıl geleceğiz uçarak mı. İşte alışmısınız insanları hakir görmeye.
TRAFİK te kanunda ÖNCELİK hakkı maddeleri bellidir öncelik hakları kanunda bahsedilen araçlarındır.
bu kafayı geçin diyorum var mı kanunda motorcunun özel geçiş hakları var mı bana bununla gelin neymiş öncelikleriniz ?
milletin canını tehlikeye atmayın diyorum saçma sapan yerlerde ani atraksiyon yaparsanız milletin canına malına gasp ederseniz haksız olursunuz. İşinizi de kaybedersiniz
trafikte geçiş üstünlükleri nettir bunlar kuraldır tüm herkes uymak zorunda siz 50 cc motorla ilah değilsiniz. sadece siz mi bir yere yetişiyorsunuz ?
dün motorcunun çarptığı adam da sigara satıyor oda sipariş yetiştiriyor onun suçu nu ? motorcu 5 saniye kazanacak diye neden adamın ve benim 3 dakikamı çaldı ?
o nedenle önce trafik kurallarına riayet edin sonra siparişinize odaklanın.
zaten arz talep dengesinin olmadı sektör olan bahsettiğiniz sektör yavaş yavaş oturacak