Neden siz makas atıyorsunuz ya. Trafikte bi ton makas atan dengesiz var ya. Siz o 4 tekerleği sürmeyi başarsanız biz iki tekerle daha güvenli yolculuklar yaparız. Yani yolu devlet sana tahsis etti değil mi. Sen vergi ödüyorsun ben vergi ödemiyorum öyle mi.
Siparişin gecikince başlıyorsun yaygara koparmaya elli yere şikayet ediyorsun. Sonra motorcular araya girmesin. Yok ya ne yapsın motorcu taş mı yesin. Unutma bende motor sürcüsü ve aktif kuryeyim. Siz kargonuz acil yetişsin istemeseniz. Bizlerde trafikte aralara girmek zorunda kalmayız. Dünyada bir arabası olan sensin sen özelsin senden başkası umurunda değil. İşte araba sahiplerinde ki pisikoloji bu nasıl olsa çarpınca bişi olmuyor sana. Kaporta benim vücudum. İşte elin bilmem nerende gidersen arabada kaza yapıyorsun. Manitasına mesaj atacak diye bir elinde direksiyon bir elinde telefon. Vallahi önce bu trafik canavarlarını dünyadan yok etmek lazım.
Trafikte bir motorcu acele ediyorsa anla ki adam ekmeğindedir. Unutma kimse canını riske atmaz zor durumda kalmadıkça. Gelde patronlara anlat hepsi hız konusunda baskı yapıyor kimse demiyor ki bu motorcu bir dengesiz sürücü çarpıp öldürecek. Daha parktan sinyal verip çıkmayı beceremeyen beyni o kadar idrak edemeyen binlerce araç sürücüsü var.
Yalnız trafikte makas atmak suç kapsamında zaten.