Geçmiş olsun hocam. Şimdi ne desek sizlere bilemiyoruz, siz de zaten şuanda ufak bir korku sarmıştım diye düşünüyorum.
Ne kadar yaralamalı kaza değil deseniz de maalesef ki tutanakta yaralamalı geçiyor ki bu da size patlayacak. Ufak cezaları (ehliyetsizlik) geçtim araçların hasarlarını da sizlerden tahsil edeceklerdir. Sizin sigortanız veya kaskonuz maalesef ki ehliyetsiz trafiğe çıktığınızdan dolayı karşılamayacaktır.

Kendi başıma gelen olay; yeni araba almıştık ehliyetim de yok tabi. Hafta sonu babam çalışıyorken ben arabayı arkadaşlarımla birlikte kaçırdık ve kaza yaptık. Park halindeki Ford Fiesta markalı araca çarptık ama adamın tampon vs. indi. Araç sahibi hemen indi aşağı, ehliyetsiz olduğumu ve ehliyetli birini çağırsam olur mu abi diye rica ettim. Allah razı olsun, olur kardeşim ehliyetini birini çağır hemen dedi. Babamı çağırdım tutunak tutuldu sigortamız karşıladı.

Sizler de ricada bulunun hocam sanayide veya kendi ustanıza götürmek için rica da bulunun. Eğer aracın servisine giderlerse yanarsınız hele ki araçlara pert çıkarsa sıfır arabanız hayırlı olsun Siz parasını kuruşu kuruşuna ödersiniz onlar kullanır.