Yok hocam, onu sildim ben. Yalnız şöyle bir şey oldu, Bir slayt yapma uygulaması yayınlamak istedim. 3 defa uygulama reddedildi.
Yayınlama aşamalarım;
Birinci uygulamayı ilk yayınladığımda benden
MANAGE_EXTERNAL_STORAGE komutunu kaldırmam istendi. Bende r10'da bir konu açtım (konu için
tıklayın). Sağ olsun bir arkadaş yardımcı oldu ve bu komutu kaldırıp yayınladık. Bu komutu kaldırdıktan sonra tekrardan yayınladım ve bana yine
MANAGE_EXTERNAL_STORAGE komutunu kaldırmamı bildiren bir eposta geldi. Bunun üzerine başka bir arkadaşla iletişime geçtim ve bu kodun kaldırılmış olduğunu söyledi. Bende kesin olsun diye başka bir google play hesabında yayınladım. Bu yayınlamış olduğum hesapta uygulama sorunsuz bir şekilde yayınlandı (sonra uygulamayı kaldırdım) Bende bunun üzerine tekrardan kendi hesabımda yayınladım. 2 gün sonra tekrardan aynı eposta geldi. Uygulamayı bir daha da yayınlamadım (toplamda 3 kez yayınlamaya çalıştım, 3 red geldi) ve dün google play politika geliştiricilerine bir eposta gönderdim. İşte bu eposta da durumu detaylı bir şekilde anlattım. Uygulamadan MANAGE_EXTERNAL_STORAGE komutunu kaldırmş olduğumu ve farklı bir hesapta sorunsuz yayınlandığını, bir yanlışlık olabileceğini falanda filanda yazdım. Dün eposta gönderdim. O epostaya henüz bir cevap yok ama bugünde hesap kapatıldı. Sizce şuan ne yapmalıyım? Teşekkürler
Hocam başka hesapta uygulama yayınlayıp kaldırmışsınız. Sonra anladığım kadarıyla aynı uygulamayı kendi hesabınızda yayınlamışsınız. Tabi tekrar yayınlarken bir reskin falan da yapılmamış. Doğal olarak aynı uygulama 2 farklı consol hesabında paylaştığı için sorun olmuş. Üstüne google'a mail atıp başka hesapta sorunsuz yayınlandı demişsiniz. Onlarda büyük ihtimal multi algılayıp hesabınızı kapatmışlar.