İçerikler güzel görünüyor hocam tebrikler. Sadece kanalın adını pek benimseyemedim ben onun dışında güzel görünüyor

Başarılar
Evet kanal adı konusunda elimde ki domaini değerlendirmek istedim fakat haklısınız daha yaratıcı bir şey olabilir
İntronuzu geliştirmeniz ve bir kamera almanızı öneririm birde daha bilinen oyunlar ayrıca gençler tarafından bilinen oyunlar

bol şans
Çok acemisi olduğum için ilkin bildiğim ve rekabetçi olmayan bir oyun ile başlamak istedim. Fakat bu dediğiniz konu çok önemli. İntro konusunu hiç açmayın
Hocam naçizane fikirlerim daha farklı bi kanal adı kullanabilirdiniz, intro biraz uzun ve abartılı geldi bana. Kanal logosunun üzerine çalışılabilir. Daha popüler oyunlar üzerinde çalışmanızı tavsiye ederim sonuçta amaç daha çok izlenip para kazanmak. Video etiketleri ve kanal etiketlerini boş geçmemenizi tavsiye ederim. Video açıklamasını daha uzun tutup anahtar kelimelere yer vermelisiniz. Oyun kanallarında kamera açmak artı yazar ama bu cok buyuk bi sorun değil. Video sonlarına bitiş ekranı eklemenizi tavsiye ederim. Seri video çekiyosunuz ilk videonuzun sonun 2. videonuzu ekleyebilirsiniz. Küçük resimlerdeki yazıları daha okunur tutabilirsiniz ilk videonuzun küçük resmindeki yazılar zor okunuyor.
Evet haklısınız hocam kanal adını değiştireceğim. İntroyuda aslında tam olarak nasıl olması gerektiğini bilmediğim için hızlıca yaptım. Uzun derken sizce intro maksimum ne kadar uzunlukta olmalı ? Bitiş ekranını şimdi düzenliyorum bu çok önemli bir uyarı oldu benim için çok teşekkür ederim.
intro için panzoid.com u kullanabilirsiniz edit içinde premiere pro kullanmanızı öneririm ileri safhalarda
premier proyu gördüm hocam fakat işe devam edip etmeyeceğimi bilmediğim için yatırım yapmak istemedim. Fakat intro için söylediğiniz kaynağa muhakakk göz atacağım teşekkür ederim.
İntro değiştirilebilir , güncel etkileşimi yüksek bir oyun oynanabilir (pubg , brawl stars , minecraft ) , Facecam olabilir
İntro konusunu not aldım

yakında Pubg videoları izleyeb,ilirsiniz