Ownz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli yorumlarınız için teşekkürler
doğru bildiniz değerinde satılması için uzun yıllar beklerim ben genelde ticaretlerimde hep böyleyimdir uzun zamanlar beklerim mutlaka değerini bilen birisi çıkıp alıyor hemen satılsın zarara satılsın biran önce satmalıyım kaygılarım yok malesef olsa bile 1500 liraya şuan bile gelip almak isteyen mevcut

Bu arkadaşa da söylediğim gibi mağazasından 2500 liraya almaya sakınca görmeyen insanımıza keyfi yerine gelsin diye almaya değer görsün diye öldü fiyatına tabiki de vermeyeceğim dediğim gibi tüfeğin etkili atış ve avantajlı konumu için ekstra harcama yapılmıştır nasıl denir boş kasa değil full+full olmasada bir highline paket oldu şuan piyasada zaten 3 bin altına normal bir tüfek almak zor yükseltilmişler için ise baya bütçe gerek bu sonuçta zevk meselesi ve ilgi duyanlarıda az çok kalbur üstü ekonomik özgürlüğü olan sosyal aktivitelere katılan kişiler için lüks ihtiyaçlardan birisidir yani 1000 tl ye 1500 tlye almak isteyen kişi bu işin yani airsoft etkinliğinin bir mensubu değil piyasada gezinirken düşese mal getirip almak isteyen kişi veya hiç bir aktivitede yer almamasina ragmen hep bir airsoft almak merakini gidermek isteyen ama bu işi olabildiğince ucuza kapatmayı başarmaya çalışan müşteri kesimine hitap etmiyorum bir kulüb veya takım mensubu üst segment bir ana silaha ihtiyacı olan airsoft sporcusu için bu ilanı açtım ihtiyaçı olan kişi beni bulur bende elimden geldiğince yardımcı olur umarım anlayışla karşılarsınız teşekkürler.
Kesinlikle haklısın airsoft kullanıcısı için normal hatta firsatlık fiyat belirtmişsin