Biraz da dertleşelim dimi.. (şimdi bunu mu dert ettin diyenler olacak evet bunu dert ettim lütfen okuyun...)
Bir mekan var bayadır gidiyorum çokta hoş bir kız var çalışan.
İlk tanıştığımızda ufak bir muhabbet ettik ben americano istemiştim ama bu benim kahvaltı yapmadığımı duymuş arkadaşla konuşurken galiba aç karnına americano mu içiçeksin yok olmaz falan dedi sanki arkadaşmışız da arkadaşın çalıştığı yere gelmişim gibi

neyse bende bozmadan normal muhabbet ettim ama o kadar dogal davranıyor ki bana sanki arkadaşız baya hoşuma gitti yani sonradan. Neyse mekanda sadece ben ve arkadaş var arada bir yanımıza geliyo bana diyo çok zayıfsın kilo al falan.. saçmalığa bak neyse çok uzatmıcam konu bu değil.. ben mekandan çıkarken instagramını istemiştim ufak bi konuştuk o akşam.
3 gün sonra ben dün yine gittim baktım yoktu mesaj attım ben geldim sen yoksun falan diye o da izinliyim dedi bende cevap verememiştim 15 dakika sonra yarında izinliyim yazmış bende acaba mı diyip yarına planın var mı yazmadım hiç bakmadı bile.
Bu akşam da tekrar gittim oturduktan 30 saniye sonra yanıma gelip makas aldı

Aradan 2-3 dk geçti normal çalışan gibi siparişimizi aldı. Sonrasında ben bana neden cevap vermedin diye sorduğumda müşterilerle ilişki yaşamıyorum dedi.. Bende bozuldum açıkçası biraz hiç suratına bakmadım oturduğum süre boyunca ama o sürekli bakıyormuş arkadaş söylüyordu 1 saat falan oturduk wc gittim ben giderken nereye dedi wc dedim.. eşlik ediyim sana dedi.. kapıya kadar bıraktı geri gitti aradan 15 dk sonra hadi git artık saat kaç oldu çıktım geldim eve..
Konu biraz çok saçma ama ben benden makas alıp.. bana bu kadar samimi davrandığı halde niye o mesajıma cevap vermediğine takıldım.. ne yapmak gerek?