SarSeoAgency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar dün gece başıma gelen ilginç bir durumu sizinle de paylaşmak istedim. Ben asla fal , tarot vs inanan bir insan değilimdir tamamen hileli bir durum olduğunu düşünen bir insanım.
Dün gece şans eseri hiçbir alakam olmayacak , tanımadığım bir insanla tanıştım. Kadın benim için 3 kart seçti ve benim hakkımda bir kaç şeyler anlatmaya başladı.

İnanın 12 tane şey söyledi ve 12 tanesinide sanki beni tanıyormuşcasına bildi. Bilirsiniz gündelik hayatlarla alakalı şeyleri her falcı söyler ama arkadaşımla ortak bir şirket kurduğum gündelik hayatın çok çok dışında bir konu. O'nun dışında eski ilişkimin neden bozulduğunu bile nokta atışıyla söyledi. Sanki kadın benmişim gibi hissetim o an. Hatta ben yine inanmayarak uzun bir süre bunların tesadüf olduğunu direttim. Kadın kartları kapamadı bu gece uyu ver gör dedi. Bana anlattığı herşeyi tek tek rüyamda yaşadım. Arkadaşlar nasıl oluyor bu ? ben akıl sığdıramadım. Bu bir tesadüf mü ? nasıl bu kadar nokta atışı yapabiliyorlar ? İmkansız değil mi bu ?
Hocam fazlası hissiyat azıda kişiyi yönlendirmek. Bende bir ara ilgilendim demeyelim de sürüklendim bu konuya bakmışlığım oldu kahve fincanından. Mesela bende kahve fincanı işin bahanesiydi. Bakıyodum öyle ağzımdan dökülüyordu cümleler. Yakınlarımdan çok kişiye denk geldi baktım ve bir yandan rahatsız edici bir durum: işin sonunda en son birinin geçmişinden bir yarası olan ğ ile olan böyle saçma sapan bir isim bildiğim gün tövbe ettim bakmaya. Ama baktırabilirim bu sizinki bu kadar iyiyse :d