https://developers.google.com/speed/...entaweb.com%2F
Güzel görünüyor ama performansının daha iyi olmasını beklerdim ama Elementor ile bu kadar oluyor.
Bunun aynısı Gutenberg editor ile ki (kadence block öneririm) (kullanmayı biliyorsanız çok kısa sürede 10-15 dk yapılabilir) ve 100hız puanı alır. Elementor ağır gerçekten.
Tasarım güzel ama aynı tasarım birerbir aynı 100 pagespeed alınacak şekilde ayarlanabilir.
Bunlar dışında tasarım güzel renkleri öğeleri beğendim.
Değerli yorumun ve önerilerin için Teşekkür ederim

Site hızı masaüstü için 98, mobil için 75 - 80 bandında değişiklik gösteriyor. Tasarım yanlışlarının en büyük sebeplerinden birisini yaptım. Herhangi bir tasarım yazılımı kullanmadan, tasarımı kendi sitem üzerinden canlı bir şekilde tasarladım. Eğer bir çizim yapsaydım ve fazladan kodlar kullanmasaydım şuan ki değerlerden kat kat fazlasını elde edebilirdim. Bunların yanısıra görsel ve iyi bir sunucu seçimi de önemlidir. Kullandığım altyapı paylaşımlı bir hosting. Daha iyi bir altyapıya geçişimi yaptığımda, daha iyi bir performans elde edeceğimi düşünüyorum. Şuan için web sitemin hızı kötü değil fakat çokta iyi değil. Öldürmez, süründürmez de