Token Oluşturma E-Book'u / Eğitimi

Günümüzde pek çok şahıs kendisine ait bir token oluşturup yüzde binlerce kar elde ediyor. Bu Dünya'da sana da ihtiyacımız var.

E-Book İçeriği
- Tokenin oluşturulacağı platform ve cüzdan bağlamak.
- Tokenin özellikleri hakkında detaylı bilgilendirme ve seçim yapma (burn, deflation...)
- Token üzerinden vergilendirme ile transferlerde para kazanma
- Tokeninizin admin panelinin kullanımı

Önemli
E-Book PDF formatında mail adresinize teslim edilmektedir ve iade söz konusu değildir.
Satın alımdan sonra herhangi bir kazanç, gelir garantisi verilmemektedir ve elbette ki tokeni oluşturmak içinde ücret ödersiniz. (Ücretler coin bazlı olduğundan dolayı sabit bir şey söylenemez coin fiyatı arttıkça token oluşturma ücretide artar)
E-book'un benden izinsiz dağıtılması, paylaşılması, satılması yasaktır. İhlali durumunda yasal işlem başlatılır.
Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz bilgim dahilinde yardımcı olurum

E-Book'a ilerleyen vakitlerde güncellemeler ve eklemeler gelecek ve bu güncellemeler geldiği zaman daha evvelden satın almış arkadaşlara aynı mail adresine yeni E-Book'u göndereceğim. Yeni alan arkadaşlar zaten en son haline sahip olacaklar

Eğitim sayesinde hangi altyapılarda token çıkartabilirsiniz?
  • ETH
  • BSC
  • AVAX
  • HECO
  • FTM
  • MATIC
  • TRX
  • XDAI
  • CELO
Fiyatlandırma
75 TL

REFERANSLAR

macrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans Olarak 1 Adet Token Oluşturma E-Book Aldım Sağolsun @Gelistirici; Çok Güzel Anlatmış İçerikleri Görseller İle Yazı Fontlarına Dikkat Ederek Yazmış İnsanın Okurken Sıkılacağı Bir İçerik Değil Bunun Dışında İçerisinde Tokenler Hakkında Oluşturmak Hakkında Güzel Bilgiler Vermiş Çok Beğendim
Creskon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı aldım aldıktan sonra hemen okudum ama denemedim bir deneyeceğim ama sade ve öz anlatılmış yani anlaşılır olmuş

Her şey için teşekkürler 🙏🙏
Alıntı
Token Oluşturma e-book alındı
murat_dijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı aldım teşekkürler.
yalovahosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı işlem yapıldı. Teşekkürler.