Merhaba,
Öncelikle 1 sınıftan lise son sınıfa kadar her yıl düzenli bir şekilde öğrencilere genel kültür ve ahlak dersi zorunlu tutardım. ( otobüste nasıl oturulur, çevre bilinci, temel ahlak, trafik kuralları, kendini doğru ifade etmek ve hayvanları çoçuklara sevdirmek v.b.)

2. Okula gitmeyen veya gidebilecek imkanı olmayan vatandaşlar için 1 yıl içinde akşam dersleri ile bu dersten geçmeleri mecbur sayılıp bu dersi geçene kadar ticari faaliyet, oy verme hakkı v.b haklardan mahrum kalacaklar.

3. Vatan severlik bilincinin oluşturulması ile ( kemalist, muhafazakar, milliyetçilik ve etnik yapı üzerinden halkı kin ve düşmanlıga iten kişilerden ülkeyi bu madde ile dizgine getirirdim)

4. İşin ehli ve sınavları hakkıyla vermiş kişilerin ( terörle irtibatı olmayanlar hariç) puan durumuna göre en yüksekten en alta doğru yerleşim yaptırırdım.

5. vekil, belediye başkanı, c.başkanı , kaymakam , emniyet amiri, imam v.b kişilerin kendi dilleri dışında 2 dil daha bilmeleri ve üni. bitirme zorunluluğu getirirdim.

6. Nefret, ırkçılık,terör propagandası, hayvanlara işkence min indirim yapılmaksızın 3 yıl ile 10 yıl arasında kesin hapis cezası . ( cinsel taciz, insan öldürmek, tecavüz, sapıklık ve sapkınlık idam cezası)

7. Torpil, şantaj, uyuşturucu ticareti, ihaleye fesat k. , kamuyu zarara sokmak, ajanlık, çete v.b suçlar 10 yıl ile müebbet

Yukarda sayılan 7 maddenin 1 madde halinde yasalaşıp anayasaya eklenmesine oy çokluğu ile kabul edilmesine karar verilmiştir.