Tam 1 haftadır yurt dışı siteme sanal pos kuramadik.

Weepay, shipy ve diğer denedigim bazı firmalar.

yurt dışından ödeme gelecek ve biz kullanıcılara hizmetimizi sunacağız, ama bu basit işlemi bir türlü gerceklestiremedik.

Konuya yorum yapacak arkadaşlar için tüm destek birimlerine hizmet gösterildi veya sağlandı herhangi bir sıkıntı yoktur dendi. Daha sonra ne hikmetse red verildi.

Sürec hızlanması için modüllerin her birine @nivusoft; tan eklenti satın alındi boşa gitti. Arkadaşımız da sağolsun diğer modulle değiştirme talebimize olumsuz cevap verdi.

Paypal bozumu yapanlar arkadaslar ise minimum 1500 Euro , dolar gibi rakamların altına işlem yapmadıklarını söylediler. Eyvallah.

2 yıl önce bu hizmet sagladigim forumdan bir kişi 2000₺ paypal kabul edip bana iletti kendisine de çok teşekkür ederim.

Paypal hesabı açtık ve tamamen Türkiye numaram ve ipler ile giriş yapabiliyorum, ödeme bile aldım. Bunun için @Rexx; hocam a çok teşekkür ederim

Gece 12 de işten çıkıyor sabah 8 e kadar bunlarla uğraşıyorum. Süreci bu kadar zorlaştıran şey nedir sizce ? İnanın çok merak ediyorum. Bu bir şikayet konusu veya başka bir şey değil sadece ufak bir sitem ediyorum. Yurt dışından nasıl 10 dolar parayı otomatikleştiremiyorum bunu anlayamıyorum. Tabi herkesin kendine has kuralları var buna saygı duyuyorum. Umarım anlatabilmisimdir.

Edit. Telefondan yazdığım için konuyu yanlış yere açmışım kusura bakmayın