Tamam siz covid i izole ettiğiniz de biz yine görüşelim yoksa komik duruma düşüyoruz ya düşmeyelim dimi iyi forumlar
siz dediginiz kim veya kimler bilmiyorum ama, en az onlar kadar sizin de ananiz babaniz esiniz cocugunuz olum riskine sahip. bu toplumun tamaminin meselesi.
ayrica siz komik duruma dusemezsiniz, zira ilk mesajınızda ölüm rakamlari uzerinden komiklik yapma cabaniz ziyadesiyle üzücü. bu forumda yuzlerce kisi vardir covid nedeniyle sevdigini kaybeden. birazcık genis dusunme kabiliyetiniz olsa sirf bu sebeple bile azcik dikkat 3derdiniz yazdiklariniza.
ne diyeyim, umarım fikriniz bir sevdiginiz ile sinanmasin. o her ile dusen gunluk 1.39 vefat, birilerinin canindan ote can, bunun bilincinde olun.
uslubunuza da ona gore dikkat edin.
size de iyi forumlar, hayatta da bol sans