Değerli arkadaşlar;
Uzun bir süredir bir çok web sayfası için yazarlık yapmaktaydım. Bir süreliğine keyifle ve özenle yapmış olduğum bu işe ara vermemi gerektiren bazı olaylar yaşandı. Bu olayların düzelmesinin ardından tekrar yazarlık yapmaya başladım. Dilerseniz biraz kendimden bahsedeyim.
Öncelikle ben Mahsun. Aktif olarak bir bilgisayar programcılığı okumaktayım. Sadece bu alana bağlı kalmayarak bir çok alanda kendini geliştirmeye çalışıyorum. Bu alanlardan biride anlayacağınız üzere yazarlık. Hem yabancı hemde Türkçe olarak içerik çıkarta biliyorum. Yabancıdan kastım İngilizce dili. Bu dil için yaklaşık 5 yıl boyunca özel eğitim aldım bu sayede okuduğumu anlama ve yazma becerilerim bir hayli gelişti.
Yazarlık hayatımda en deneyimli olduğum alanlardan başlarsam bunları aşağıdaki şekilde sıralayabilirim:
1-Teknoloji
2-Oyun ve sosyal medya
3-İnşaat
4-Bilim ve uzay
5-Film ve dizi
Yukarıda sıralamış olduğum dallar en çok yazarlık yaptığım bölümlerdir. Bunların dışında birçok alanda da içerik çıkarmışlığım oldu.
Yabancı dil bilgim sayesinde sadece Türkiye'de bulunan içerikleri değil yurt dışında da bulunan içerikleri takip edebiliyorum. Bu sayede sayfanıza yazılacak olan içerikleri daha zengin hâle getirebiliyorum.
Lafı daha fazla uzatmadan web sayfanız için bir yazar arıyorsanız sizin yazarınız olmak için hazırım.
Benimle PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Dileyen arkadaşlar PM üzerinden telefon numaramı talep ederse kendilerine iletebilirim.
Tüm herkesin günü güzel olsun. Kolaylıklar dilerim.