İşin en acı yanı İktidarın erken seçime bu kadar zayıfken gitmeyecek olması. Demekki 10 üstünü kesin göreceğiz önümüzdeki günlerde.
Ben tam tersini düşünüyorum. Dolar bilerek yükseltiliyor ve seçimde çok yakında olacak. Böyle düşünmemin nedeni; hatırlanırsa birçok kere kur, bankalar aracılığıyla sistem hatası, sorunu, çökmesi vs denilerek düşük gösterilmişti. Birde 128 meselesi var. Bunun gibi olaylarla birçok kere ucuza dolar satışı yapıldı.
Şuan yapılan ise kuru yükselterek en yüksek kur seviyesine ulaştığında dağıtılan dolarlar toplanacak. İşte o noktada piyasa pohpohlanmış olacak. Ülkede eski günlere döndük havası verilecek. O anı yakaladıklarında haydi erken seçime denilecek.
2 ay piyasanın anası ağlayacak. Sonra seçim kararı ve 3 ay sonrası seçim (seçim kararı verilmesinin üzerinden en az 3 ay geçmesi gerekiyor). Yani bütün bunlar 5 - 6 ay gibi bir sürede gerçekleşecek. Maksimum süre ise iyimser tablo çizmek gerekirse, +2 ayda yeni yıl verelim. Bana kalırsa en geç haziran gibi seçim kapıda olacak.
Daha fazla beklediklerinde iktidar ve çevresi için intihar olacağını en az biz vatandaş kadar onlarda biliyor.