Merhabalar.
Yılların Android kullanıcısı idim. 2 ay gibi kısa bir süre önce Apple ekosistemine 7 yıldan sonra tekrar dönüş yaptım. Fakat bu süreçteki tüm aksesuarlarım farklı markalardan, özellikle bluetooth kulaklık.
Şu an aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum bir Xiaomi Airdots (Youth Version) var elimde, beyaz ve sensörlü olanlardan. Türkiyede yok sanırım.
Ama doğal olarak Apple'a geçtiğimden bir Airpods hevesi başladı. Tam bu sırada da Airpods 3 çıktı. Benim merak ettiğim bir konu var. Sizce Airpods 3'ün Türkiyeye gelmesi beklenmeli mi yoksa Airpods 2 alınabilir mi hala? Ve aradaki fiyat farkına değecek farklar mevcut mudur?
Açıkçası boşa vereceğim çok fazla param yok, bu yüzden eğer değmeyecekse Airpods 2 alma taraftarıyım. Şu an doğru düzgün incelemesi olmadığı için AP3 özelliklerini de tam olarak tanıyamadık. Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olacağım.
(Tek ricam yanıtta bulunurken biraz detaylı bilgi vermeniz, yani "AP3 al" gibi kısa yanıtları atmak yerine atmasanız daha iyi.)
Teşekkürler.