laaps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes ailesinden para almıyor maalesef, herkese burs da çıkmıyor ayrıca konuyu açan kişi yanlış bilmiyorsam bu sene başladı üniye kyk burs başvuruları bile başlamadı henüz
Ailesinden para almadan okuyan varsa helal olsun diyebilirim.
Hem okumak, hem çalışmak her babayiğidin harcı değil...

Huseyintugrul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekmek elden su gölden nasıl oluyor hocam anlamadım 2 aydır antalyadayım ve sadece antalyaya giderken otobüs biletimi aldılar başka asla para almadım ve atmak isteseler de izin vermem bana 18 yıl baktılar yeter ben şehir dışına sırf kendi ayaklarım üzerinde durmak için isterim ama işverenler falan olsun izin vermiyorlar buna ya kadın olacaksın işin olsun diye ya da ankarada dayın olucak
Gerçekten çok yazık, aileler ne zorluklarla çocuklarını okutuyor, sen ve senin gibi bir çok öğrencide okuyup bitiriyor üniversiteden mezun oluyor o kadar masraf ediyor ailesi ama mezun olduktan sonra iş bulamıyorlar.

Dışarıda Üniversite mezunu işsiz dolu pekte şaşırmıyorum.
En yakın örneği abim, İngilizce Öğretmenliği okudu okulu bitirdi KPSS girdi 70.50 aldı atanamayacak gibi alım az yapılacakmış.
Atanamadıktan sonra mezun olsa ne olacak?

Umarım anlatabilmişimdir.
Lise'den sonra Üniversite tutturamadık canımız sağolsun ama şunu söyleyebilirim ki, Üniversite okumadan da güzel paralar kazanılabilir.