Merhaba arkadaşlar türkiyede öğrenci olmak çok zor hadi gelin dertleşelim

Başta ev kiraları ayrı bir şehirde okumak istiyorsun 30 metre kare ev için 1 asgari ücret kira veriyorsun vermezsen kalacak yerin yok antalyada durumlar bu şekilde hala sahilde falan çadırda yatan sabah kalkıp üniye giden çok insan var

İkinci olarak iş olanakları öğrencisin para kazanmak istiyorsun ama kazanamıyorsun hangi ilana baksam ya kadın ya da tecrübe istiyorlar be kardeşim sen iş vermezsen nasıl benim tecrübem olsun veya bazı işler var 20 yaşında olsun askerliğini yapmış olsun askerliği yapmazsam senin işini yapamıyor muyum beceriksiz miyim 12 yaşımdan beri İstanbulda çalışıyordum ben

Üçüncü olarak sözde bu iş adamları neden hiç bir öğrenciye yardımda bulunmuyor hani burs 100 200 olur bu öğrenci için bile çok para demek bir tane profesyonel futbol kulübünün yöneticileriyle aram iyiydi yazdım abi çevren iyidir burs veren var mı diye kendisi de milyoner holdingleri var yok dedi peki iş bulmama yardımcı olur musun dedim yardımcı olucam dedi 1 ay oldu ve hala haber vermedi hani cidden türkiyede öğrencilere hiç değer verilmiyor sabrediyorum bir yerlerden bir şey kazanmaya çalışıyprum birikim yaptığım para da biterse - ye düşersem artık en sonunda üniyi dondurup çalışmaya gidicem