Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henüz yapacağım diye bir şey söylemedim. Bilmediğim hiçbir işe direkt atılmama gibi bir huyum vardır. Araştırmanın ön adımına başlamak için bu konuyu açtım. Her zaman bildiğim işi yapmanın yanı sıra, yeni şeyler öğrenmeyi ve yeni girişimlere de atılmayı gerekli bulurum.

2013, 2017 ve sonrasında BTC'nin dayanılmaz yükselişi gerçekleşmeden kaç kişi kriptoyu biliyordu? 2011'de bilenler kadar sanırım bilmiyordunuz veya bilmiyorlardı. Ben hiçbir şey bilmiyorum diye bir şey söylemedim. Blockchain, Bitcoin ve genel mantığı biliyorum. Alp IŞIK'ın videolarını izleyerek Blockchain kullandım. FEE komisyonu vesaire gibi konularda bilgi sahibiyim ancak altcoinler üzerinden al sat, takip, yatırım, güncel araştırma, takibat yapmıyorum.

Bu forumda backlinkin ne olduğunu bilmeden backlink almak isteyen oluyor. Ben ne olduğunu bilmediğim bir şeye girmiyorum. Ne olduğunu araştırarak gerekli altyapısal eksiklikleri ve gereklilikleri öğrenmek adına bilgi talep etmek için en güvendiğim platform olan R10'da soru konusu oluşturuyorum.

Hiçbir zaman insanlara tepeden bakarak veya üstünkörü cevaplar yazarak bir algı oluşturma derim. Karşındaki insanın garanticiliğini, girişimciliğini veya kalitesini tanımadan bilemezsin. Belki bu konudan bir proje yapacağım ve bu proje birçok altcoinden başarılı olacak sen bunu nereden biliyorsun?

Bir cevabın varsa konuya yaz, konuya aydınlatıcı kimlik kazandıracak bir bilgiye sahip değilsen benim konuma bir daha yazma. Yazacaksan da alaycı veya kendince bilip bilmeden insanları niteleyici cümlelerini kendine sakla ki saygı göresin. Eğer bunu yapıyorsan o zaman üsluba uygun bir şekilde bilgi aktarmasını da bileceksin. Hiçbir zaman bir konu üzerinde bilgi vermeye mecbur değilsin ancak insanları tanımadan yargılayacak kadar da küstah olmaya da muktedir olamazsın.
Yazılım bilginiz var mı ? Al-sat traderlık bu başka meslek. Girişimci olarak yazılımcı bulmanızda zor.