bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2011 den beri cloudflare kullanıyorum. bu söylediklerinize katılmıyorum. başladığım projelerin yüzde 80 i ilk 3 tedir. eğer durum sizin dediğiniz gibi olsa hiç bir projemde başarı elde edemezdim. seo dediğimiz kavramı doğru yaptığınız sürece. cloudflare a b c class ip vb hurafelere inanmayı bırakacaksınız. söyledikleriniz tamamen hurafelerden ibaret. hatta sunucumda 1adet ip 150 site var hepside sağlam yerde söylenenlere göre her site için 1 adet ip fln almam gerekiyor olması gerekmiyormu?
Öncelikle ben burada birşey iddaa etmedim.
Ben sıra düştüm demedim.
Her cloudflare kullanan sorun yaşıyor demedim.
Benim cloudflare kullandığım 10 milyon hit almış sitemde var. 100 üstünde web sitem var.
Ben sadece burada bilgiler paylaştım.
Paylaştıklarımda da geçekler. P*rn yasak olmaması, sorun yaşayan birilerinin var olması.
%98 sorun yaşamaz 2 yaşayabilir.
Benim burada yaptığım araştırma sorun yaşayanların olup olmaması.
Hurafe diye bir durum yok. Ben burda gerekli kaynakları gösterip bilgilendirmeler yapıyorum. Bende memnunum ama asla sorun yaşanmaz diye birşey olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı IP'de bir ***** sitenin olması gerçekten SEO olarak etkiler.
Serverguy diye attım sitedeki makaleyi okuyun. Birebir yaşanmış bir olay. Ben o makaleyi okudum o kişinin sorun yaşadığını gördüm. Tabi şu an hala Cloudflare kullandığını gözlemliyorum.

Bu arada hayatta hiçbişey kusursuz değildir. Eleştirmek iyidir. Sizin yazdığınız cevaba baktım siz benim yazdıklarımı gönderdiğim linkleri hiç okumadan cevap atmışsınız. Ben sorun yaşamıyorum demeniz yeterdi ama hurafe yok böyle bişe asla sorun olmaz gibi bakış açısı doğru değil çünkü kaynak gösterdim.

Şimdi atıyorum Türkiye'de bulunan hostinglerin birinde ***** site alımları açık olsa gider ordan hosting alırmısınız açık net.

Dediğim gibi %99 sorun yaşamayabilir %1 yaşayabilir. Ben araştırmalarım sonunda kesin güvenli diyemiyorum. Serverguy sitesindeki makalenin altında yorumlarıda okudum.

VAr yani sorun yaşayan. Ben sadece burda paylaştım.
Neden paylaştım şundan. Bazen bir sorun yaşarsınız herşey doğrudur. Sorunu çözemezsiniz bu bile bir sebep olabilir.

Serverda 150 site var demişsiniz p*rno site yoksa zaten sorun yok ki zaten Türkiye'de birçok hostingte p*rno siteler yasak zaten.
Bu arada IP almak faydalıdır para sorununuz yoks tabi alın.