reklamı açamayan açanlara saldırsın o zaman ne güzel, yapayım ben bi saldırı botu, 10 tane hat alayım tarife başı 182tlden 1820Tl tutar toplamda aylık olarak sınırsız internet.
10 tanede vın, otomasyonu bağlıyım bunlara dakikada tanesi 4 tane atarda hadi 2 tane atsın. Dakikada 20 tık. Saatte 1200Tık yapar. Günde 28.8k tık demek bu(4 tane atsa 57.6k tıklama), demografiyide eski kullandığım mailleri yapayım 10kdan fazla, günde 1 kez girilse google bi spam algılamaz. Hangi sektöre girersem gireyim sektörü kapatırım. Ben bunları yapmıyorsam ve yapana karşı duruyorsam burada suçlu olan kim oluyor acaba? Kendi parasıyla reklam çıkan optimizesi sağlam müşterilerimde saldırı yiyor napıcaz ona? Tbm 2£ değil her zaman olarak 2-2.5tl arasında, optimizasyonuda sağlamsa 1tl lerde oluyor. Siz girip 2£ verdiniz diye tbm 2 olmuyor. İyi forumlar dilerim. Botu savuncaksanızda gidin illegal forumlarda takılın.
Botu savunduğumu kim söyledi? Ne eşikliyi savunuyorum ne botu. Eşikli için " takipçi satın al " yazın bakın bi belli başlı kişiler googleyi kapatmış kendi parasıyla reklam veren adamlar 3.5. sayfalarda, tbm 2₺ felanda değil, 3 yıldır bu sektördeyim, 1 yıldır 3-5₺ ilk sayfa. 1₺ felan hikaye yani. Benim derdim şu günde 1-2-3 tane hesap açanlara değil, bazıları suyunu çıkartıyor, 1 değil 2 değil tam 15-20 hesapla kapatıyor her biri bölye birkaç kişi var her biri yaptığında bi ton reklam oluyor, sen tbm manuelde girsen fayda etmiyor, 15dk sonra bütçen bitiyor , bunu savunuyorsanız siz gidin illegal forumlarda takılın. Emin ol burda ağlayan birkaç kişide saldırı yapıyor zaten onları biliyorum. Kimse burda tertemiz değil.
Ek: Reklam açamayan diye birşey yok herkes açıyor manuelde, fakat eşiklide herkes açamıyor, Şimdi olay şu; Eşikli açan evet ehil biri anlıyor bu işlerden, saldırı yapanda kendi alanında ehil, her ikisinin elinde de farklı koz var, ikiside bu kozları kullanarak ayakta kalmaya çalışıyor, nasıl herkes eşikliyi çözemiyorsa, herkeste saldırıdan anlamaz, saldırıdan anlayanda saldırıyor. Ben kim saldırıyorsa karşı değilim ama savunmuyorumda benim gözümde her ikiside gücünü kullanıyor. Keşke her ikiside olmasada şu 1-2 Yıl geriye gitsek kendi paramızla reklam çıktığımız günlere, dışarda gezerken dahi para kazandığımız günlere! Takipçi sektörü zıvanadan çıktı iyice, mecbur insanı eşikliye açmaya sürüklüyor resmen, paramla çıkmak istiyorum çıkamıyorum çünkü x Kişisi 2£ TBM girerken benim girdiğim 1₺ TBM ve tek reklam hiçbirşey ifade etmeyecek, Sürekli reklam açmak zorunda mıyım!? Evet, çünkü başka türlü ayakta kalamam.
Dediğim gibi her iki tarafıda savunmuyorum ben ama saldırı yapana burda kızanlarda sütten çıkmış ak kaşık değil bunu birkez daha diyorum.