OkyanusMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Mahkeme sizden muhtemelen zararınıza dair rapor isteyecektir , hepiniz eşikli çıkıyorsunuz. Günde Zibilyon tane eşikli açıp kendini düşünen bencillerde sütten çıkmış ak kaşık değil, siz açıyorsunuz ama adam açamıyor diyelim ya da kendi parasıyla açan eziliyor, eşiklinin suyu çıktı 1-2 reklam açarsında bu kadar aç gözlülük niye google'yi kapatmak? Kimse kendi parasıyla reklam açan firmaları düşünmüyor, tbm 2£ oldu bazılarının sayesinde. Herkes elindeki gücü kullanıyor, senin elinde eşikli yöntemi varsa o adamda da saldırı gücü var. Buraya yorum yapanların herkes demiyorum ama birçoğu samimi değil.
reklamı açamayan açanlara saldırsın o zaman ne güzel, yapayım ben bi saldırı botu, 10 tane hat alayım tarife başı 182tlden 1820Tl tutar toplamda aylık olarak sınırsız internet.
10 tanede vın, otomasyonu bağlıyım bunlara dakikada tanesi 4 tane atarda hadi 2 tane atsın. Dakikada 20 tık. Saatte 1200Tık yapar. Günde 28.8k tık demek bu(4 tane atsa 57.6k tıklama), demografiyide eski kullandığım mailleri yapayım 10kdan fazla, günde 1 kez girilse google bi spam algılamaz. Hangi sektöre girersem gireyim sektörü kapatırım. Ben bunları yapmıyorsam ve yapana karşı duruyorsam burada suçlu olan kim oluyor acaba? Kendi parasıyla reklam çıkan optimizesi sağlam müşterilerimde saldırı yiyor napıcaz ona? Tbm 2£ değil her zaman olarak 2-2.5tl arasında, optimizasyonuda sağlamsa 1tl lerde oluyor. Siz girip 2£ verdiniz diye tbm 2 olmuyor. İyi forumlar dilerim. Botu savuncaksanızda gidin illegal forumlarda takılın.