Cumartesi günü sabah 9 gibi başladı, ağrısına dayanamadım öğlenden sonra acile gittim. Sol böbrekten taş düşüyormuş. Ağrı kesici iğne vurdular. Daha sonra idrar testi yaptılar. İdrar kahverengi gibi akıyordu zaten. Tahlil sonucunda böbrek taş düşürüyormuş, idrar (çiş, sidik

) yolu enfeksiyonu olmuş. Saat 16 gibi ağrı gitti. Çok geçmeden yine başladı. İlaçlar geldi ve akşam 8 gibi ilaçları yuttum. 1 saat gibi sonra yine ağrı gitti. Uyudum, gece 2'den sonra bir ağrı yüklendi, arveles ağrı kesici içtim ağrı gitti. Sabah dr'un verdikkerini yine içtim daha iyi oldu. Evime geldim (bizimkilerdeydim), evi süpürdüm, temizledim, duzelttim (8 yılı aşkındır bekarım, 21 parmağında 21 marifet var, bayanlara duyurulur) derken zorladık ağrı yine başladı. Dr'un verdiklerini yine yuttum. Şimdi bunları yazarken ağrı gitti. Buraya yazmak iyi geldi galiba. Ya diyorum acaba benim ağrı bekarlıktan mı kaynaklı, sanki o yöne çekiyor, gidiyor, vuruyor, bana mısın demiyor.
Geçmiş olsun hocam , bende geçtiğimiz çarşamba ağrıdan öleceğim zannettim acilde 2 tane evde 2 tane ağrı kesici ile ancak kendime gelebildim, benimde sol böbrekte 4 mm çapında taş kanaldaymış 15 gün içinde düşmez ise kapalı yöntem ameliyat ile alacağız dedi doktor, aynı ağrılar gelecek diye ödüm kopuyor....