Hocam değer dediğin da pa ysa bir şekilde yükseltiliyor bende bilmiyorum ama forumda bu işi yapanlar var. Değer diye birşey yok insan siteyi görecek içi rahat edecek. Yoksa hayali değere yatırım olur mu ?
Hocam sitenin tüm değerleri yazıyor. DA/PA, Hit, alexa, yaşı, güncellik seviyesi ve forum kurallarınsa göre tüm değerleri. tanıtım yazısı fiyatı vs vs. Şimdi bunu gören kişi "tamam değerler uygun" diyerek PM istemiş oluyor. Site isimleri dersen zaten tanıtım alınmayacak gibi değil. İçi rahat etmeli evet. Ama siteler sırf tanıtım yazısı ile güncellenen sitelerde değil. Tema desen yine aynı. Yani bu mantıkla zaten almaması için (PM isteyenler için diyorum) pek bir olumsuz durum kalmıyor.
Rahatsız olduğum zaten bu değerleri görerek PM istemesi. Uymuyorsa zaten PM istemez

Sitenin biri özellikle her gün zaten güncelleniyor bazen 3-4 yazıyla güncelleniyor. Tanıtım satılan birçok site gördüm ben adam siteyi açmış sadece tanıtım yazıları ile güncelliyor. Bence meraktan site ismini öğrenip başı göğe erecek arkadaşlar var