ENVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu anlattığım konuda benim 2 adet mi programa ihtiyacım bulunuyor. hem erp hem ön muhasebe ?
İşte bu yüzden tavsiye ettim, şimdi ERP içerisinde normal şartlarda muhasebenin tüm kademeleri olur, yıllarca Microsoft erp projelerinde kıdemli teknik danışman olarak çalıştım.
ERP olarak Sap, Microsoft AX, Microsoft Nav vs. kullanabilirsiniz ama bunların hepsinde perakende alanında sıkıntı yaşarsınız ve proje maliyetleri tahminlerinizin çok üzerinde çıkar.
Extra perakende işlerinizi yönettiğiniz program genelde muhasebe konusunda yetersiz kalır ve extra muhasebe programları ile entegrasyon işleri ile uğraşırsınız ve bu noktada problem yaşamanızda çok büyük ihtimal ama bu bahsettiğim KLRetail zaten logo ile iş ortağı yani yanlış anlaşılmasın logo bayisi değil, direk projeyi logo ile birlikte geliştiriyorlar yani bu programı kullandığınızda hem perakende programınız oluyor hemde logo programı ile entegre olduğu için entegrasyon derdi ile uğraşmadan muhasebe programınız oluyor.
Aslında 1 program hepsini karşılıyor çünkü aralarında entegrasyon öyle bir halde ki aynı program içerisinde menüleri paylaşıyorlar sadece.