Merhaba arkadaşlar.

Bir tanıdığım pc kapandığı için yardım istedi çok ilginç bir sorun yaşıyorum ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.

Bilgisayarımız yaklaşık 8-9 yıllık bir bilgisayar sorunu ise kendi kendine kapanıyor olması. Bunun başlıca sebeplerini araştırdım genel olarak aşırı ısınma, işlemci veya anakart sorunları gibi bilgiler mevcut.

Bu bilgiler ışığında bilgisayarımızın ana kart ve işlemcisini farklı bir bilgisayarımda kullanılmayanları takarak denemek istedim kapanma sorunu devam ediyor. Güç kaynağı nedeni ile olabilir dedik onu değiştirdik yine aynı. Dün en son bir arkadaşımdan belki HDD bozuktur diyerek aldım yine kapanıyor artık iş inada bindi ve bununla uğraşıyorum ama bir türlü çözemedim. Çok enteresan çünkü neredeyse kasa dışında her şeyi değiştirip denedim fakat ne yaptıysam bilgisayar 5-10 dk açık kaldıktan sonra kapanıyor. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? veya bu sorunu nasıl çözebilirim önerileri olanlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Artık son aşamada kaldırıp atacağım ama biraz da inada bindi bu durum o yüzden tavsiyelerinizi almak istedim.

Saygılarımla