Hocam hep aynı laflar. Bir an kendimi SP ilçe başkanı yurt arkadaşımla konuşuyor zannediyorum. 10 yıl öncede aynı lafları duyuyordum. Erbakanın icraatlerine tek lafım yok zaten. Burada benim kızdığım nokta onun hizmet etmesini engelleyenler ile bugün spnin ittifak yapıyor olması. Bizim mücahid kardeşlerimizin de chpnin peşine takılmış olmaları. Onu 28 şubatta boncuk boncuk terletenlerle aynı kefede yer almaları. En büyük destekçileri de bizim sözde mücahidler.
Olaya geçecek olursak hiç bir büyükelçi bulunduğu ülkede içişlerine müdahele edemez. Yargıda olan bir olaya hangi vasıfla ve yetkiyle müdahale etme çabasındalar. Bence geç alınmış bir karar. O bildiriyi yayınladıkları gün evlerine postalanmaları gerekirdi. Bunu başta chp olsa da söylerdim. Zira bu ülkenin içişlerine müdahaledir. Bu 10 tane devletin Osman Kavala aşkı nedir. Bu kararı savunanlar bunu açıklasın.
Erbakan hocanın engellenmesi konusunda bahsettiğin 28 şubat dönemi ise konunun Chp ile ne alakası var adamlar ne iktidar da ne de bi güçleri var ve olsa bile 28 şubat döneminden Chp de kim kaldı Allah aşkına?
Diğer olaya geçecek olursak büyükelçilerin müdahale ettikleri filan yok sadece fikirlerini beyan ediyorlar. Türkiye de Mısır da ki İhvan üyelerinin yargılanması sırasında fikirlerini beyan edip serbest kalmalarını söylemedi mi? O zaman bu da Mısır'ın iç işlerine müdahale mi? Üstelik İhvan'ı Mısır bir terör örgütü olarak tanımışken Türkiye bunu yapmadı mı?
Neyse sevgili kardeşim uzatmaya gerek yok, konuyu tek taraflı düşünme daha geniş bir perspektiften bakmaya çalış ve bi konuda tartışırken kendi fikirlerinin yanlış olabileceğini karşında ki insanların da doğru şeyler düşünebileceğini unutma, tartışırken işin doğrusunu öğrenmek için tartış sadece cevap vermiş olmak için değil.