Bir Html web sitemiz var, bunu cyberpanel'de barındırmak istiyorum. Ancak anlaşılan o ki cyberpanel html siteyi barındırmak istemiyor. Siteyi masaüstü açıyorum sorunsuz, fastpanel kurulu bir vds' e atıyorum yine sorunsuz, hadi artik tadini kaçırayım testin diyorum cpanel bir hostinge atıyorum yine sorunsuz. Cyberpanel'e atıyorum saçma sapan hatalar var, resimler gelmiyor, açılır menüler açılmıyor vs vs... Denemediğim yöntem kalmadı galiba... Gercekten işin içinden çıkamıyorum ve bu kadar basit bir şeyin beni böylesine oyalamasi çok can sıkıcı bir hal almaya başladı.
Bir çaresini bilen umarım vardır. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba fullmanyak,
Öncelikle cyberpanel + openlitespeed in html sayfaları açmaması gibi bilinen bir problemi bulunmuyor. Bizimde yüzlerce müşterimiz arasında bir çoğu cyberpanel kullanıyor, html sayfalarda resimler gelmemesi, menüde bozulmalar olması gibi bir durum henüz raporlanmadı.
Peki sizde ne oluyor olabilir?
1- chmod sorunu olabilir
2- chown (sahiplik) sorunu olabilir
3- önbellek sorunu olabilir (html istisnasız önbelleklenir)
4- ssl / https sorunu olabilir
5- html sayfada .htaccess dosyası var ise içerisindeki herhangi bir rules etkiliyor olabilir
6- html dosyalarınızdaki css ve js dosya url lerinde problem olabilir. Belkide path vardır ve hatalıdır,
7- openlitespeed taraflı mime problemi olabilir,
8- Diğer ...
Site adresini buraya yazar iseniz daha net yorumlama yapılabilir.
İyi çalışmalar.