AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır SMM Panel sektörüne hakim olduğum ve script sattığım için yorumda bulunayım. SATMAYIN.

Ben ve bir çok kişi dahil daha 1 ay dolmadan siteyi satıyor. Eğer peşini bırakmayıp emek verirseniz ekmeğini çok iyi yersiniz. Belki 10 gün belki 5 ay sonra ama sabır edip, doğru reklam ile ilerlemeniz gerekmektedir.
İstatistikleriniz gayet iyi fakat bu istatistiğe veya kazanca aldanıp reklamı bırakmayın. 100 TL kar mı oldu hepsini geri reklama yatırın hatta cebinizden koyup daha fazlasını yatırın. Gerekirse 6 ay boyunca hiç kar yapmayın. İşin sonunda güzel kazançlar gelecektir.

Üyeleri memnun edin ve sağlayıcıları dikkatli seçmeye özen gösterin. 3 TL çöp servis koymak yerine 7-8 TL sağlam servis koyun. İnternet ortamındaki bir memnun müşteri en az 2 müşteri getirir size unutmayın

Şimdiden başarılar.
güzel yorumunuz için öncekiler teşekkür ederim 😊
dediğiniz gibi reklam şart, kazanç şu an ne kadar düşük olsa da elimden geldiğince reklama özen gösteriyorum, servislerden memnun kalanlar başka platformlarda satış yaparak bana da kendisine de kazanç sağlıyor o yüzden ne kadar sağlam servis o kadar sağlam müşteri demektir, satma fikri vs şu aklımda yok, güzel para harcadım belki şu ana kadar çeyreğini bile kazandırmadı ama para geldiğini gördüm ve bu daha da teşvik ediyor, daha da reklam verip daha da müşteri çekmek istiyorum elimde 10.000₺ param olsa emin olun ki hepsini reklama harcarım ki dönüşüm ile bu bana çok daha fazlasını kazandıracaktır, sabrın sonu selamettir 😅
istatistikler şu şekilde