Merhabalar
Türkiye'nin hali hazırda içerisinde bulunduğu ekonomik durum sebebiyle şartlar her geçen gün daha da kötüye gitmektedir.
Türk Lirası cinsinden ne kadar kazanırsak kazanalım paramız sürekli değer kaybetmekte.
Maddi anlamda daha farklı şeyler yaparak ciddi olarak ticaret yapıp para kazanmamız şart oldu.
Sadece Türkiye de değil Dolar veya Euro ülkelerinde internet üzerinde ticaret yapmamız lazım.
Bu konuda bir fikri olan, ülkenin kötü gidişatından sıyrılmaya çalışan herkesi konuya bekliyorum.
Eğer birlik olup dayanışma içerisinde ilerlersek krizi kendi lehimize çevirebiliriz.
Saygılarımla

EK;
Fikir olması açısından ben Grafik tasarım alanında uzmanlaştım ve şu anda www hediyeliktasarimlar com internet sitesinin sahibiyim 4000 çeşitten fazla ürünümüz N11, TRENDYOL ve ÇİÇEKSEPETİ üzerinden satıştadır. Buradan kişiye özel tasarımlar yapıyoruz.
Bir diğeri ise domain satın alarak bunları projelendirerek satışını yapıyorum. Ek olarak NFT projelerim var. Bütün bunların yanında instagram üzerinde trend hesaplar oluşturarak buradan reklam almayı hedeflediğim hesaplarım bulunmakta. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Sizin de fikirlerinizi duymak ve beyin fırtınası yaparak yeni çalışma alanları oluşturarak birbirimize yardımda bulunmak isterim.