Yahu kendin diyorsun ''Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışanlar var. Üç, Beş kuruş kazanabilmek için'' yani mantık gözünüzü seveyim 12 yıllık üyesiniz. Adamlar fabrika köşelerinde 12 saat çalışıyorlar bu rakamları kazanabilmek için. Görev sitesinin günde 1 saat ile bu rakamları kazandıracağına nasıl inanıyorsunuz? 13-14 yaşında olsanız derim hani çocukluğunun vermiş olduğu patlama ile böyle düşünüyor diye. Eminim ki bu konuya yorum atan çare arayan insanlar ama gel gör ki görev sitesinin olduğunu fark eden insanların yorumlarına. Farkında millet böyle yürümüyor bu işler. Hayırlı işler kolay gelsin.
Hocam madem böyle düşünüyorsunuz siz bir yol gösterin diyorum size. Varsa bildiğiniz farklı bir kazanç yöntemi ona bakalım. Koskoca forumda bir ben mi görev yap,para kazan sitesi linki paylaşmışım yani ? Bu linç nedir anlayamıyorum. Ne eziklemediğiniz kaldı, ne çocuklaştırmadığınız. Mantık mantık diyorsunuz, öneriniz yok. Buyurun Kolay yoldan çokça kazanç elde edilen farklı bir yol gösterin ona bir bakalım. Ben gördüm paylaşmak istedim, uğraşmak isteyen uğraşır, nedir yani ?