Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reddedin, ya da görüldü atın olsun bitsin. Etik bir davranış değil ama bir şey de yapılamaz.
görüldü attım hocam 2 kez teklif verdiğinde
AsinPW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef böyle insanlar her yerde var. Her sektörden buna örnek verebiliriz. Aldığı malı kat kat üstüne satan mı dersin, çok yüksek karı olan işten, işi yapana az para vereni mi dersin...
Bence bu kişilik ve karakter ile ilgili.
hocam gerçekten hani 350ye satıyorsa bana deseki pc yok yada müsait değilim yardımcı ol diye yine tamam derim ama sanki dilenciye para verir gibi yapması yanlış oluyor
MrBoolean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar kurallara uyup uymadığını bilmiyorum ama mümkünse böyle kişiler paylaşılmalı. Şahsım adına bu muameleyi yapan bir insanla hiç bir alanda çalışmak istemem.
valla hocam bir daha gelip teklifte bulunursa yapacağım bunu hatta bir kişi daha var üzerime suç atmıştı umursamadım onuda paylaşırım yanında
GokhanBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
engel atıp geçin hocam
görüldü attım hocam
ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle durumlarda ben de arada iş paylaşıyorum ama aldığımdan daha fazlasını da veriyorum diğer arkadaşlara. Hem müşteri beklemiyor, mahcup olmuyor hem de meslektaşımın emeğini hiçe saymıyorum.

Güzel bir davranış değil lakin yapacak bir şey yok, kabul etmezsiniz en fazla.
hocam bende öyleyim şuan yogunum diye projemi başka arkadaşa devrettim o yapıyor komisyon olarak pay vereceğim kendisine hemde ilk satıştan gelen kazancın yarısını ona vereceğim benden daha çok kazancak emek var ortada sonuçta