whiskycikolata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni blogum var daha çok yeniyim faydalı eklentiler konusunda önerilerinizi almak isterim neler kullanıyorsunuz sitelerinizde ? Eklentiler ve ne işe yaradıkları ile ilgili değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Yedek için All-in-One WP Migration; tek tuşla yedek alıp sitenizi geri döndürebilirsiniz.

Link yönlendirmeleri için ThirstyAffiliates; mesela bir satış ortaklığı linkiniz var. siteadi.com/ucuzhosting gibi linkler oluşturup o satış linkine bağlayabiliyorsunuz. Link sizin siteniz gibi görünüyor ama tıkladığınızda o adrese yönlendiriyor.

Contact Form 7 eklentisinin 5.0.5 eksi sürümünü kullanıyorum çünkü yeni sürümde reCAPTCHA olarak v3 istiyor bu şekilde kullanınca sitenin her sayfasının sağ alt kısmında privacy term diye bir logo çıkıyor. Gerçi bir fonksiyon kodu ile bu iptal edilebiliyor ancak ben eski sürümü kullanıyorum.v2 reCAPTCHA kodu ile çalıştığı için sayfalarda herhangi bir logo filan çıkmıyor. Bu formu seviyorum çünkü dosya gönderme gibi özellik ekleyebiliyorsunuz.

Cloudflare kullanıyorsanız kesinlikle WP Cloudflare Super Page Cache kullanmalısınız. Cloudflare normalde statik sayfaları cacheler ama bu eklenti ile tüm siteyi cacheleyebiliyorsunuz en güzel yani yorum sayfaları admin sayfası vs gibi cachelemede sorun çıkaran sayfaları cacheleme dışı bırakıyor ve çok başarılı.

Ben Elementor kullanmıyorum sayfaları yavaşlatıyor. Gutenberg ile manuel olarak sayfaları oluşturuyorum ve pagespeed herzaman 100. Bunun için Kadence Blocks eklentisini öneririm.

Siteye Adsense reklamlarını otomatik eklemek için Google kits eklentisi.