Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu son günlerde yaşanan olayları yapan arkadaş da sürekli 16 yaşındayım ama şöyle iyiyim böyle şirketim gibi cümleleri kullanıyordu. Forum nezdinde de (ben dahil) genel olarak herkes seviyordu. Diyeceğim odur ki ben 30 yaşında insanım kimseyi de yaşıyla yargılamam ve bu işlere ben de çocukken başladığım zamanlar yaş muhabbeti yapılmasına sinir olurdum. Ancak böyle bu tarz konular da açmamak gerekiyor. Biri sana yaşınla ilgili muamele yapıyorsa, seninle çalışmak istemiyorsa sen onunla iki çalışmak istemezsin ve mevzu biter. İnsanların kafasına silah dayayıp zorla düşüncesini, zihniyetini değiştiremezsin. Bu konuda kurumsal üyelik alıp 16 yaşındayım ancak kurumsalım diyen arkadaş bile bunu yaptıysa çok da duyarını kasmadan usulca işine gücüne bakmak daha iyisi olur senin ve diğer genç kardeşlerimizin adına.
Hocam açtığınız konu yerindeydi. Ama maksadını aştı. Sizinle alakalı değil tabi.
Ama ardı arkası kesilmeyen yaş sorunsalı, ister istemez algı yaratıyor.

Bu sefer ticaret yaptığı kişinin yaşıyla sorunu olmayanlar bile...
Diğerlerinin söylediklerinin etkisinde kalarak önemser hale geliyor.

Bu kardeşimiz de, böyle bir algının yayılmaması için kendi düşüncelerini aktarmış.
Sessiz kalırlarsa, bu sefer en çok ses çıkaranların yarattığı izlenim hüküm sürer.

Yine de, 18 yaş altındaki kardeşlerim için vurucu birşey söylemek istiyorum.

Öyle güzel işler yapın ki, "veletler forumda olmamalı" diyenler bile sizinle iş yapmak için sıraya girsin.

İşte o zaman yaş algısını top yekün yıkarsınız...