ForReaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oğlum9.ayını doldurdu, doğduğundan beri uykuyu seven bir bebek olmadı. kirki çıksın düzelir,ismi konsun değişir,sünnet olsun değişir,3. Aydan sonra düzelir, 6. Aydan sonra düzelir, mama verin uyur vs vs denilse de hiç bir şey işe yaramadı. Sallayarak uyutsak bırakınca uyanıyor, emerek uyusa bırakınca uyanıyor. Kendi yatağında uyutmaya çalışmak tam bir işkence , defalarca denedik, en az 2 saat yatır kaldır, uyumuyor. En sonunda bel fıtığı oldum. Uykuya dalamiyor, 2-3 saat uğraşıyoruz, uyumamak için ağlıyor. Karni tok, altı temiz, gazı yok, hiç bir problemi yok ama uyumuyor. Ağlamaya terkettik nefesi kesilene kadar ağlıyor. Rahat davranmayi denedik, canı istediğinde uyusun dedik 12 ye 01 -e kadar uyumadi. Yatakta sakince yattık, ışıklar kapalı ve sessiz ortamda yine de 2-3 saatte uyuyor. Üstelik uyuduktan sonra 6-7 kere kalkıyor. Çarşafta salladık, ayakta salladik, kucakta salladik, sallamadik yatağına yatırdik, yanimiza yatırdık , gündüz uyuttuk, gündüz hic uyutmadik, gündüz yorduk , oynadik, oynamadik oturduk, bebek arabasinda hergün gezdirdik,yatmadan banyo yaptırdık, her gece aynı saatte yatirmaya çalıştık,bi uyku uykuya duyarlı aparatı aldık yok, uyku arkadaşı aldık yok akliniza ne gelirse yaptıysak da kolayca uyutamadik. Artık bitap düştüğü için uyuyabildi. Yarım saat uyumak yetiyor, sonra sabaha kadar sürekli uyanıyor. Bence yeni nesil çocuklarda uyku problemleri var , doktorlar da ne yapacaklarını bilmiyor. Her ay doktorumuza soruyoruz, uyumuyor diye, damla verdi gece çayı verdi, hiç biri işe yaramadi. Gündüz sakin ve neşeli bir bebek, gece de çok neşeli, tek derdimiz uyku. Uyutmaya çalışırken kucağımiza alalım hemen gülüyor, hiç bir sıkıntısı yok. Uyumak istemiyor, annenne babanne baba herkes kendince yöntemler denedi, onu uyutmaya çalışırken kendilerinin uykusu geldi. Hiç bir umudum yok, bu böyle sürecek…
Varmı önerisi olan Allah acısını göstermesin Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah😭
Ne diyeceğimi bilemedim üstadım Allah çocuğunuzu size bağışlasın

Çocuğu bırakın nöbetleşe siz uyuyun bence

Miniğin gözlerinden öperim.