Ek olarak bu forumda TO artırıp kazanç yükselten şahıslar var. Geliriniz yükselebilir evet, ama size hesabınızın geleceği hakkında garanti veremez. Çok gelmesi yerine uzun süreli az gelmesi her zaman mantıklıdır. Bu şahıslara paranızı kaptırmayınız. Ban kaçınılmaz olabilir.
Bu şahıslardan dediğiniz kişilerden biri benim. Aksense için hem 5 yıldır emek veren hem de gönüllü olarak ürün uzmanları topluluğunda katkıda bulunan biri olarak bu yakıştırmayı hoş bulmadım.
Her şeyden önce hiçbir müşteriye kendi yapmayacağım bir şeyi yapmam. Politika ve kuralları bilmeden başarısız sonuçlar ile ilerleyen bilgi ve deneyimi zayıf olan biri bu işi yapamaz. Sizden diyeceğim önyargılı davranmayın, kendi bir düşünceniz fikriniz varsa bunu kişilere betimleme yapmadan paylaşmanızdır.
Çünkü buraya onlarca müşterimi çağırıp hepsinin memnuniyetini bile gösterebilirim. Elimizde olmayan sebeplerden başarısız olduğumuz oldu, lakin bu zamana kadar geri dönüşü olmayan hiçbir hatay'a şükür ki girmedik. Mümkün olduğunca itiraz etmeden kendi hatalarımızdan kaynaklı verim alamadığımız projelerde memnuniyetle iadenizi gerçekleştirdik.
Bu bir reklam olmasın çünkü bir aydır konumu yukarı bile taşımıyorum iş alımım sağlık sebepleri ile kapalıdır.
Tekrar görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ederim...