Tuıtan yada Tutacak Site Mantığında Birşey Yoktur.

Herşey o siteyi yapanda bitiyor.Mesela çok saçma sapan bir site yapmıştır ancak dierlerin e nazaran farklılıkları tasarım estetiği vardır Doğru yerlere doğru kitlelere sitesini tanıtmıştır ve o site tutmuştur.Ama mükemmel kodlama yapmıştır amcam ama tutmamıştır.Yanı iş aslında kodlama arayüz yada içerikle alakalı değildir.

İçerikle alakalı olan kısım şudur.Mesela ben 2-3 yıl önce Bir Klip Sitesi açmıştır.Mesela ozamanlar Klip sitesi diye birşey yoktu.Ve kaliteli bi tasarım yapmıştım.Kaliteli görüntülerle sağlam arşiv yapmıştım.40 günde 55 bin üyem olmustu gunlık hıtım 10 k yı bulmuştu.ozamanlar videoklip.net ücretlı verırken ben ucretsız verıyordum.Mesela dediğim gibi Turkıyedekı Gerçek Reel ınternet Kıtlesının farkına varıyorsanız kımın neyı sevdıgını neyle ılgılenecegını yada İnsanların o döneölerde neye yogunlastıgını Yaptıgınız sıteden kaçtane oldugunu varmı yokmu varsa rakiplerıme gercekten alternatıf olabılırmıyım pİskolojisini iyi benımsemenız lazım.Ha işin içine para girer reklam vgerılır yıne tutar konumuzun bu olmadıgını sanıyorum tabi

Ayrıca İnsanlara gerçekten alternatıf bır sıte olamıyorsanız hoş değil yapılan.Mesela ekşisozlukten sonra çıkan sozlukller hıcbırzaman bır alternatıf olamamıştırş.sadece KLON olmuştur.Hitlerıne bakıldıgında zaten bellıdır.kalkıp bugun sozluk yapmak saçmalıktır.kalitesizlık olur benım gorusumce.Gercekten alternatıf olabılmelısınız.mesela bugun inndir.com var ona nasıl rakıp olursunuz en az 20 kısılık down kadrosu olusturursunuz özel kodlama şeffaf bı tasarım kodlama yaptırırsınız.inndir.com dan daha guncel olabılmeyı basarırsınız.bır kaç yere ılk ay reklam verırsınız.Sonrası gelecektır zaten.

saygılar.