Burhanese2007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2014 yılında girdim mülakata kazandım lakin git mekten son anda vazgeçtim ankara da girdim mekik koşusu mekik sınav vs yaptirdilar cekende geçti cekemeyende en önemlisi de sözlü mülakat nice sporcu çocuklar sözlüde elendi bana sorulan soru "husumet yaşadığn biriyle çıkar ilişkisi yapar mısın? " ben direk hayır dedim dedi çık dışarı sert mizaçla çıktım. Çok garip sorular geliyor elemanın birine niye asker olmak istiyorsun demişler parası güzel demiş oda kazanmıştı mesela
Garip bir deneyim olacak anlaşılan benim için
kiokhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kılık kıyafete dikkat et saç sakal tıraşı ol net ve kesin cevaplar ver. Konuşurken ya eee ıııı deme sert ol dik dur keskin bak gevşek durma otur demeden oturma kapıda içeri girdiğinde baş selamı ver tekmil ver ( Ali Veli Konya ) bir asker olarak git. Birde tam olarak kendini hazırla neden bu meslek, terör örgütleri , son yapılan operasyonlar, gibi sorular sorarlar aklıma gelenler bunlar.
Takım elbise giyenler falan da varmış ama o kadar abartmayi düşünmüyorum ben. Gömlek pantolon giyip gideceğim. Sinek kaydı tıraş olurum gerisi şansa ve sorulacak sorulara kalmış