Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazının içerisinde zaten 3-4 kez bu tür laf sokma vs durumları umursamadığımı söyledim
Özgüven + başarı konusunda hiç bir sorunum yok sadece burada anlatmak istedim.
Ek olarak hayatın en ciddiye alınması gereken dönemdeyim. Bu dönemde alacağım kararlar benim tüm geleceğimi etkileyecek.
Senden daha deneyimli bir abin olarak senin sözlerinle seni yanlışlayayım.
3-4 kez laf sokma durumları olduğunu ve bunu umursamadığını yazmışsın.
Eğer bu konuları umursamasaydın bir webmaster forumunda özel hayatından bahsedip bu olayları anlatmazdın.
Bal gibi umursuyorsun.
Egon incinmiş ama psikolojik savunma mekanizmaları ile benim sana söylediğim mesele ile yüzleşmiyorsun.
Önce yansıtma savunma mekanizmasını kullanıp ben çok iyi niyetliyim ama insanlar dedikoducu diye suçu diğerlerine atıyorsun.
Sonra ben egon incinmiş, başarılı ol özgüvenini yükselt hayatta çok ciddiye alınacak dönem değil dediğimde başka bir psikolojik savunma mekanizması olan inkar ile bana özgüvenim yüksek zaten hayatımın en ciddi dönemindeyim laf sokma durumlarını takmıyorum diyorsun.
Benim sana ciddiye alma dediğim şey hayatını etkileyecek kararlar değil çevrendeki ergenlerin senin hakkındaki görüşleri.
Değerli kardeşim çok özgüvenli olsan ve bu laf sokmaları takmasan webmaster forumunda özel hayatındaki problemler ile ilgili konu açmazsın.
Bunlar senin mahremin.
Önerimi tekrar yineliyorum değerli kardeşim, savunmaya geçip bana haksız olduğumu kanıtlmaya uğraşma, yazdıklarımdan kendine pay çıkarmaya çalış.
Derslerinde başarılı olmanın yanısıra yeteneklerine uygun başarılı olacağın meşguliyetler bul.
Başarın arttıkça insanların senin hakkında ne düşündüklerini hiç önemsemeyeceksin.