Merhabalar.
R10'da benim konularımı okuyanlar bilirler ki çok duygusal birisiyim.
Şu ana kadar sınıfım ve çevremdeki pek çok insana
cinsiyet ayrımı yapmadan tamamen iyi niyetler ile yaklaştım.
Bu iyi niyetlerin bedelleri beni biraz üzse de artık zerre önemsemiyorum.
İlk gün oldu bir tane kız sınıf arkadaşımın canı sıkkın ailesinden uzaklaştığı için, neyse o gün buluştuk o yoktu.
Gelmesi için bin bir türlü cambazlık yaptım, uzak durmasın, üzgün olmasın dedim.
Neyse o gün onu dışarıya çıkarttım herkes toplandık konuştuk.
Ertesi gün son kez yazdım "başka bir sorun varsa söyle" tarzında.
Yaaa yok ama aramızdaki samimiyetin yanlış anlaşılmasından korkuyorum dedi.
Ekrana baktım kaldım

Neyse dedim hadi görüşürüz diyip kapattım.
Aradan biraz zaman geçti ki bu sefer maşALLAH herkesin dilinde ben ve eski kız arkadaşım olmuş.
İlişki ne kadar kısa da olsa görüyorum ki yüzüme gülen pek çok insan arkamdan dedikodumu uzun zaman boyunca yapabiliyormuş.
Açıkçası buraya gelirken içimde bir orman vardı.
İyi niyetlerim o ormanda gizliydi.
Şimdi o ormanı ateşe verdiler ve artık hiç kimseyi takmıyorum, düşünmüyorum.
Hayatım boyunca kime iyi ve saf niyetler ile yaklaştıysam hep o insanlardan bir darbe aldım.
Muhtemelen bir kaç kişiyle 9 ay içerisinde ters düşeceğiz ama olsun ben 9 ay sonra bir ALLAHIN kulunu arayıp sormayacağım için benim için boş ve aşırı gereksiz insanlardan ibaretler.
Henüz yüzüme karşı "sen böylesin, siz böylesiniz" diyen olmadı ama muhtemelen böyle bir durumla karşılaşırsam olacak olan tartışma belli gibi.
Şu anda tamamen kendi hayatım, dünyamda eğleniyorum ve işime bakıyorum.
Fakat günün birisinde karşımda boş muhabbet çevirirlerse hayal bile edemeyecekleri, kimsenin bilmediğini sandığını sırlarını ortaya dökeceğim.
Siz siz olun asla ama asla insanlara iyi niyetlere yaklaşmayın. Hayvanların sevgisi > İnsanlar
Ek olarak konu altından bu durumu yaşayan kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirim. (Benim yüzüme karşı gelip bir şey yapmadıkları sürece tamamen rahat takılacağım çünkü kimseye 3 kuruşluk değer vermiyorum.)