İlaç firması kokusu aldım 😁 önce virüsü üret sonra aşısını çıkart.
Sizin ki de o hesap korkuyu ver,hizmeti sat.
Böyle düşünüyorum çünkü 300ün üzerinde müşterim var hiçbir problem veya saldırı tespitim yok.
Çok zor değil recaptcha, cloudflare birleşimi ile sorun çözülür.
Bunu ima etmeye çalışan ikinci kişisiniz sevgili hocam, fakat sorun yaşayanlarda mevcutmuş, opencart forumunda da denk geldim bu tarz sorun yaşayanlara.
Kendi derdimize derman olurken de üç beş kuruş kazanırız belki dedik hem burada yorum yapanlar hem de mesaj atanlardan herkes ne çok bilmiş çıktı arkadaş.
Sözüm meclisden dışarı öncelikle yapılmak istenen ticarete saygısızlığınız için teşekkürler.
Gelen saldırılarda kullanılan User-Agent
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0
Araştırdığınızda aynı user agenti kullanan Opencart Brute Force botlarını görebilirsiniz.
Buradan yola çıkarak da kullanılan scripte göre düzenleme işlemi yapabilirsiniz.
Bkz display:none olarak Logout kelimesi de bunlardan biridir
Bu işlem karşı tarafın saldırı sisteminde "Doğru Şifreyi Buldum" dedirtip scripti durduruyor fakat aslında doğru şifreye ulaşamadı. Çok fazla IP den
geldiği ve hepsinden anında gelmediği için hepsinin durması biraz zaman alabiliyor.
Cloudflare User-Agent engeli, botlardan ayıklanan bir kaç kelime gibi geri kalan uygulanacak adımlar vb. buradaki yazan arkadaşlara ulaşarak öğrenebileceğinizi düşünüyorum. Umarım sorununuz çözülür. KONU KİLİTLENECEKTİR