Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde bu tarz konular açıp vaktinizi zamanınızı almak istemem. Şükürler olsun şuan iyiyim ancak Eşim ve 4 aylık kızım pozitif çıktı testleri.

Bugün bende yaptırdım benimde pozitif çıktı ama ben kendimi çok iyi hissediyorum (1 yıl önce yine yakalanmıştım )

Evde 8 yaşında oğlum 3 yaşında kızım var onlarında negatif çıktı. Kafam çok karışık.

Anne baba ve en küçük çocuk pozitif 2 çocuk negatif evde tutsam mı onları tutmasam mı bilmiyorum.Çünkü kızımın annesinden uzak duracağına ihtimal dahi vermiyorum sabahlara kadar ağlar , yemek yemez asla uyumaz kendisine zarar verir bu süreç.

Hadi bunuda geçtim 4 aylık kızımın pozitif olması beni mental anlamda moral anlamında bitirdi.Şuan ellerim ayaklarım titriyor korkudan.

Varmıdır bu yaşlarda bebek olarak yakını yakalanan ?

Ayrıca dualarınıza ihtiyacım var.Sadece Allah yardımcınız olsun deseniz bile yeter inanın.

Allah evlatlarıma vereceği acıyı hastalığı sıkıntıyı bana versin başım gözüm üstüne çok tedirginim ve stresliyim şuan.Dualarınıza gerçekten ihtiyacım var.
Öncelikle geçmiş olsun, Allah size ve ailenize acil şifalar versin.
Kurban bayramında 4 aylık oğlum covid oldu ve sırasıyla biz de olduk... Bebekler anne sütü ile besleniyorsa anneye ve bebeğe herhangi bir tedavi uygulamıyorlar zaten anne sütünün vereceği şifayı da kimse veremez.
Duygularınızı, endişenizi çok iyi anlıyorum bizzat yaşadım 3 ay önce, sakin kalın çocuklarınıza hissettirmeyin eşinize destek olun.. Siz bir yanıyorsanız o 10 yanıyor şu an.

Güçlü olun.... Ben 10 gün boyunca sabahladım, iyileştiler kendimi bıraktım o rahatlama ile sonra ben hissettim etkilerini

Saat başı ateşlerini ölçün, çocuklara bunu oyun haline getirin hatta. Psikolojik olarak güçlü olsunlar.
Aşılar var ise Allahın izni ile hiç bir sorun olmaz.